Werkwijze

De doelen die wij met onze dienstverlening nastreven zijn een hoge kwaliteit, innovatieve webproducten, uitgebreide en persoonlijke service. Wij werken volgens een aantal stappen, zo kunnen wij samen met u tot een optimaal eindresultaat komen.

Fase 1: Oriëntatie
U heeft aangegeven geïnteresseerd te zijn in onze producten en/of diensten. Na het eerste contact dragen wij er zorg voor dat er op korte termijn een geheel vrijblijvend oriëntatiegesprek kan plaatsvinden. Tijdens dit gesprek proberen wij een zo goed mogelijk beeld te vormen van uw eisen en wensen. Uiteraard kunnen er tijdens dit gesprek ook de mogelijke opties voor uw website worden besproken.

Fase 2: Voorbereiding
Op basis van de verzamelde informatie stellen wij een offerte op, geheel aansluitend op uw eisen en wensen. Deze offerte sturen wij u zo snel mogelijk op. Mits de offerte na uw inzage nog aanpassingen behoeft kunt u dat laten weten, zodoende kunnen wij volledig aan al uw eisen en wensen tegemoet te komen. Op het moment dat u instemt met de aangeboden offerte, starten wij met de realisatie van uw website.

Fase 3: Concept
De eerste stap in de realisatie is het aanbieden van een concept. Het concept is gebaseerd op de verzamelde informatie en goedgekeurde offerte. Het aangeboden concept zal na uw feedback en goedkeuring de basis zijn voor de ontwikkeling van het uiteindelijke product en/of dienst.

Fase 4: Ontwikkelen
Met het door u geaccepteerde concept als uitgangspunt, worden de producten en/of diensten steeds concreter. Wij bieden de producten en/of diensten tijdens de ontwikkeling aan in een tijdelijk toegankelijke testomgeving. Hierdoor kan er direct worden getest op de werking en kunnen er razendsnel aanpassingen gedaan worden aan de hand van uw feedback. Zo weet u zeker dat u krijgt wat u van ons verwacht.

Fase 5: Oplevering
Wanneer de producten en/of diensten gereed zijn, worden deze na uw goedkeuring gelanceerd als een zogenaamde ‘pre-release’. Na de pre-release heeft u twee weken de tijd om eventuele problemen te melden en te laten repareren. Hierna zullen wij overgaan tot de ‘official release’ en alles aan u overdragen. Uiteraard bestaat het actueel houden en uitbreiden van uw website tot een van de vele mogelijkheden om een succesvolle samenwerking voort te zetten.

Top