Over ons

Welkom en bedankt voor uw interesse. Wij willen u graag de gelegenheid geven om kennis te laten maken en vertrouwd te raken met ons en ons bedrijf, Bakker & Pham.

Als jong en dynamisch bedrijf willen wij graag heldere, maar vooral innovatieve oplossingen bieden voor webapplicaties. Dit komt tevens terug in ons logo, daarin ziet u direct met wie u te maken heeft en wat wij doen. De belangrijkste doelen van Bakker & Pham zijn: hoge kwaliteit, innovatieve webproducten, uitgebreide en persoonlijke service. De ervaringen die wij tijdens het gehele traject vergaren, zien wij als de belangrijkste prestatie-compensatie.

De producten en diensten die Bakker & Pham op maat realiseert zijn onder andere: website’s (ook voor mobiele aparaten), beheersystemen (Content Management System – CMS), zoekmachine optimalisatie (Search Engine Optimalisation – SEO) en updates van bestaande websites. Natuurlijk behoren niet genoemde producten en/of diensten ook tot de mogelijkheden. Naast op maat gemaakte producten kunnen wij u ook veel webdevelopment-gerelateerde zaken uit handen nemen, zo kunnen wij bijvoorbeeld voor u betrouwbare hosting van webruimte en domeinnamen regelen.

Top