Diensten

Websites
Heeft u een website nodig of is uw huidige website toe aan een opfrisbeurt? Bakker & Pham heeft de kennis en expertise om in samenspraak met u een moderne website te realiseren. Wij kunnen hierbij het volledige traject uitvoeren, inclusief het ontwerp van de website en aanleveren van een huisstijl. Het is ook mogelijk om een door u aangeleverd ontwerp te implementeren. Bekijk nu een van onze pakketten.

Beheersystemen
Uw website kan door ons worden opgeleverd in combinatie met een beheersysteem. Met een beheersysteem kunt u zelf uw website eenvoudig aanpassen. Ook het ontwikkelen van maatwerk beheermodules behoort tot de mogelijkheden. Bakker & Pham gebruikt open-source software als basis voor uw beheersysteem (o.a. WordPress, Joomla en PrestaShop). Hiermee zit u niet vast aan een gesloten systeem dat enkel door ons kan worden uitgebreid. Dit maakt uw website flexibel en uitbreidbaar.

Webshops
Denkt u eraan om een webshop te starten? Steeds meer ondernemers nemen de stap naar het internet om hun omzet te vergroten. Bakker & Pham biedt verschillende oplossingen om u te ondersteunen bij uw online bedrijfsvoering. Wij kunnen voor u het realiseren van een webshop volledig uit handen nemen, inclusief het implementeren van betaalmodules zoals iDeal, creditcard en PayPal. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Mobiele websites
In een tijdperk waarin steeds meer bezoekers van uw website dit doen met een mobiel apparaat zoals een smartphone of tablet, is het steeds belangrijker deze groep bezoekers een optimale gebruikservaring te bieden. Bakker & Pham kan voor u een website of applicatie ontwikkelen die geoptimaliseerd is voor weergave op smartphones en/of tablets.

Top